top of page

PRESENTACIÓ

L’orquestra sorgeix el juliol de l’any 2010 com una evolució natural de l’antiga Orquestra de Cambra “I Dilettanti”, que va començar la seva activitat l’any 2004 sota la direcció de Daniel Antolí i Plaza. Des dels seus inicis, destaca per la singularitat del seu funcionament, ja que sempre l’hem gestionat els propis músics. Està formada per músics professionals que han acabat els seus estudis i per destacats joves talents.

 

Darrerament, aquesta evolució ens ha portat a emprendre un nou projecte tant a nivell musical i artístic com organitzatiu. I és en aquest vessant organitzatiu que estem impulsant al màxim la difusió de les nostres activitats per tal de facilitar les possibilitats de creixement musical i formatiu.

 

A més a més, col·laborem regularment amb el cor de prestigi “Camerata Impromptu”, que ha estat premiat en diversos concursos. Això possibilita una gran ampliació del nostre repertori amb programacions simfonicocorals a una immillorable relació qualitat-preu. 

 

Finalment, no puc deixar d’agrair des d’aquest espai a totes les persones que des de la seva generositat i el seu compromís amb el projecte han acceptat contribuir amb abnegació al seu creixement i al seu arrelament social.

 

Moltes gràcies a tots i espero que en gaudiu!

Xavier Sánchez Fibla, President de l'Orquestra Barcelona Filharmonia®

Orquestra Barcelona Filharmonia® 2016

bottom of page