top of page

S E R V E I S

GRAVACIÓ 

 

Acompanyar la teva música amb una orquestra real d'alta qualitat proporcionarà al teu projecte un gran valor afegit que es notarà en el resultat final. Tant si necessites gravar només una secció de cordes com si es un projecte èpic amb una gran orquestració, Rock Symphony® és la teva orquestra. Especialitzada en gravació de música moderna en estudi, oferim una gran versatilitat de formacions orquestrals i ens podem adaptar a qualsevol estil musical. Des del Heavy Metal més simfònic fins al Pop, ens adaptem a les teves necessitats i pressupost. 

ORQUESTRACIÓ I ARRANJAMENTS

 

A Rock Symphony® ens posem a la teva disposició per a donar color i grandesa al teu projecte musical. Creem orquestracions i arranjaments de secció orquestral per a les teves composicions en qualsevol format, instrumentació i estil que desitgis. No dubtis a portar-nos les teves idees i projectes, nosaltres treballarem per a crear arranjaments orquestrals que les enriquiran i dotaran d'una alta qualitat musical.

DIRECTES

 

Ara és l'hora d'oferir al teu públic un concert que marqui la diferència, realitzar un inoblidable show junt amb una orquestra real que deixi als fans meravellats i que marqui un abans i un deprés en la història del teu grup. 

 

Tenim un ampli bagatge en concerts de rock i metal a les nostres esquenes i el saber fer d'aquest tipus d'actuacions. La nostra experiència ens fa ser confiables i professionals en quant a proves de sò, adaptació d'escenaris, resolució de problemes tècnics, etc. No tenim por d'amplificadors de guitarra a màxim volum o bateries monstruoses i sempre oferim la màxima professionalitat per tal de que l'experiència sigui el més agradable i fàcil possible abans, durant i després del concert.

 

Adaptem la nostra formació al tipus d'escenari, sala, pressupost i requisits del client.

 

 

 

 

bottom of page