top of page

NOTÍCIES

'La rebotiga de l'òpera' al Gran Teatre del Liceu

02/01/2019

Un espectacle creat, dirigit i presentat per Marcel Gorgori, que mostra al públic allò que aquest no veu mai de la producció d'un concert operístic o d'una funció d'òpera: els assajos, els reptes que han d'afrontar els cantants, el procés de treball, les pors i inquietuds, la relació amb el director musical, i la tasca del mateix director amb els cantants i l'orquestra.

'La rebotiga de l'òpera' posa al descobert al Teatre-Auditori el treball d'un recital operístic

19/12/2017

Mostrar com s'ha treballat la interpretació i, posteriorment, com s'ofereix a escena ha estat l'objectiu de 'La rebotiga de l'òpera', que amb audiovisuals ha ensenyat aquest diumenge al públic del Teatre-Auditori els assajos que hi ha darrere d'un concert operístic. La funció, de la companyia Simfonova, ha interpretat àries i duos procedents de 'La flauta màgica' de Mozart i 'Carme' de Bizet, entre d'altres.

Article de Simfonova a Núvol, el digital de cultura

08/06/2015

“Només per a uns quants?”. Tot responent a aquesta pregunta, Marcel Gorgori està disposat a demostrar que l’òpera és a l’abast de tothom. Per això presenta al públic el gran espectacle operístic Simfonova, que està girant pels principals teatres de Catalunya i que el dia 14 arriba a l’Auditori de Barcelona.

Només per a uns quants?

31/01/2015

L'espectacle 'Només per a uns quants?', de Simfonova, ha arribat aquest divendres al Teatre-Auditori per fer descobrir al públic que l'òpera és present en la nostra vida diària. La pedagogia i la qualitat musical s'han fusionat sobre l'escenari per fer entendre als espectadors les peces més clàssiques de la història d'aquest gènere.

Orquestra Barcelona Filharmonia®: Lohengrin overture (Wagner)

10/10/2014

L'Orquestra Barcelona Filharmonia® interpreta l'obertura de Lohengrin (Richard Wagner) a l'espectacle de SIMFONOVA al concert realitzat al Kursaal de Manresa.

Gran Concert de Sant Joan organitzat per l'Associació Cultural Mare Nostrum

17/06/2014

Aquest cap de setmana es farà el Gran Concert de Sant Joan organitzat per l'Associació Cultural Mare Nostrum. El concert, que porta per títol “De l'òpera al cinema. Música d'escena” anirà a càrrec del cor Camerata Impromptu i l'Orquestra Barcelona Filharmonia®. Es tracta d'un gran concert d'alt nivell, amb 40 músics i 40 cantaires a l'escenari, i estarà estructurat en tres blocs temàtics.

1/1

Please reload

Orquestra Barcelona Filharmonia® 2016

bottom of page